Press "Enter" to skip to content

Caravana de Crăciun inițiată de Administrația Publică Locală

Dragi prieteni,
,,Caravana de Crăciun” inițiată de Administrația Publică Locală a luat sfârșit. În cadrul concertului de caritate au fost înmânate cadouri, iar destinatarilor care nu s-au putut prezenta la eveniment, în special bătrânilor imobilizați la pat, acestea le vor fi duse la domiciliu.

Primăria comunei Băcioi vine cu un mesaj de mulțumire către agenții economici și oamenii cu suflet mare care au dat dovadă de generozitate și altruism prin susținerea frumosului eveniment „Caravana de Crăciun” care a schimbat peisajul sărbătorilor de iarnă pentru cei mai puțin fericiți. Cu eforturi comune au fost pregătite 200 colete de sărbătoare – cadouri care au mers la 150 de copii și 50 de bătrâni din localitatea noastră.

Aducem sincere mulțumiri partenerilor și sponsorilor noștri, care au făcut posibilă această sărbătoare:
SRL ,,La Bunica”
„Neand-Grup” SRL, Sala de ceremonii ,,Mihaela”
Frizerie – Salonul de frumusețe Arcadie
Nelimot-com SRL (Nanu market)
Scotegor Ana
,,Daniela Șop,,
Î.I ,, Victoraș- Erhan,,
Î.I ,,Teodor Purcel,,
SRL ,,Largul Holdelor,,
SRL ,,Pronectar Prim,,
Î.I ,, Țuțu Tudor,,
SRL ,,Ialdan-Lux,,
SRL ,, Prest Energy,,
Stilis Home
Î.I Prutean Nicolae
Atelier ,,Voievod,, SA
SRL ,, Vicliv-Com,, Sala de ceremonii ,,Armonia”
SRL Senanicoral
,,Pro-Mezcer,, SRL
,,Peon-Farm,,
Linella
Salamer-Com
Cutia cu donații din magazinul Victoraș-Erhan
Borș Mihai
Î.I Petcu Andrei
Neaga Veronica
Bivol Ion
Stici Ion
Doagă Natalia
Chiochiu-Buzdugan Rodica
Castraveț Svetlana
Nastas Oleg
Mihalcean Andrian
Erhan Silvia
Țugulschi Nicolae
Guranda Natalia
Erhan Sergiu
Nani Inna
Zubcu Sergiu, Sala de ceremonii ,,Orhideea”

Totodată, mulțumim Ansamblului Etnofolcloric „Băcițele”,elevilor din cadrul școlii primare, gimnaziului din satul Brăila, Liceului Teoretic „Grigore Vieru”, Bibliotecii Publice, Căminul Cultural, Ansamblului Etnofolcloric „Buciumul”, lui Sergiu și Laurențiu Graur, Nicu Popa, Diana Guțu și funcționarilor Primăriei comunei Băcioi pentru implicare și organizare.

Vă mulțumim tuturor și vă felicităm pentru implicare, ați făcut ca această acțiune nobilă să fie una de succes. Prin aportul și contribuția voastră ați adus zâmbete și bucurie în casele celor care cu adevărat au nevoie.

Banii rămași din donații și cei acumulați în cutia special amenajată în sala unde a avut loc evenimentul vor merge în sprijinul fetiței de 11 ani, din Băcioi, diagnosticată cu leucemie.

Peste 400 de copiii din cele 4 grădinițe din comună au primit/vor primi cadouri la matineele de Crăciun și Anul Nou, oferite de Primăria Băcioi.

Să aveți parte de sărbători fericite și lumină în suflet. Împreună facem viața mai bună. Pentru Băcioi, pentru noi toți.

Cu mult respect,
Primarul comunei Băcioi
LEAHU Ilie