Press "Enter" to skip to content

Mesajul primarului Ilie Leahu, cu prilejul „Zilei profesionale a lucrătorului din învățământ”

Cine alții pot fi, în timpurile noastre, cei mai potriviți salvatori ai neamului dacă nu învățătorii? 

Stimați dascăli, angajați din învățământ, în acești 29 de ani pe care instituțiile de învățământ din com. Băcioi le-a străbătut odată cu obținerea independenței R. Moldova, drumul nu a fost ușor, cu multe lipse și nevoi, dar, spre cinstea tuturor celor care l-au onorat, ca dascăli sau ca elevi, fiecare a contribuit prin entuziasm, competență și dăruire de sine la crearea unui mediu educațional competitiv și puternic în localitatea noastră. Munca depusă s-a materializat prin tânăra generație care alege să continue procesul de studii în instituțiile superioare din țară și de peste hotare unde demonstrează cele mai înalte performanțe.

Din acest motiv atenția tuturor acelora  care se gândesc serios la soarta neamului în viitor, trebuie să fie îndreptată în primul rând la profesorii și educatorii care îi pregătesc.

Echipa Primăriei com. Băcioi va fi mereu alături de fiecare dintre dumneavoastră și vom lucra pentru ca învățământul din Băcioi să fie unul modern și care să vă ofere cele mai bune condiții.

În numele Primăriei, și în primul rând al meu personal, vă felicit pentru răbdarea, curajul, perseverența, și sprijinul de care dați dovadă în momente de grele încercări cum este criză curentă provocată de pandemia Covid, când suntem puși în fața unei situații fără precedent și din care avem obligația morală să ieșim învingători.

Vă doresc multă sănătate, pace în suflet și împliniri în viața profesională.

La mulți ani, iubiți și dragi învățători!

Pu profund respect,
Ilie Leahu,
Primar al com. Băcioi