Press "Enter" to skip to content

Mesajul de felicitare a primarului Ilie Leahu cu ocazia Hramului s. Brăila

Stimaţi locuitori și prieteni, dragi brăileni, 

În această însemnată zi, când sărbătorim una din cele patru mari sărbători închinate Născătoarei de Dumnezeu, Acoperământul Maicii Domnului, am deosebita bucurie și onoare de a vă transmite, din toată inima, cele mai sincere felicitări cu prilejul sărbătorii Hramului s. Brăila şi aniversării a 577 de ani de când a fost atestată documentar existența sa cu denumirea veche de Negrești, la răscruce de drumuri, pe malul stâng al Ișnovățului.

În prezent s. Brăila este în componența com. Băcioi, iar Primăria și Consiliul Local asigură implementarea proiectelor de infrastructură și dezvoltare locală într-o măsură egală pentru fiecare localitate(reparația capitală a Gimnaziului, reparația str. Decebal din plăci de beton, proiectarea unei grădinițe noi cu capacitatea de 3 grupe și demararea procedurilor pentru inițierea lucrărilor de execuție), astfel ca calitatea vieții să devină mai bună.

În această zi specială, vă asigur că eu și echipa Primăriei com. Băcioi, vom fi alături de Dumneavoastră, chiar dacă, în condițiile incerte ale unor măsuri restrictive impuse de starea de urgență pe care o trăiește întreaga țară, sărbătoarea nu va avea strălucirea din alți ani.

Totodată, eu și întreg colectivul Primăriei vă dorim mari realizări, o viaţă prosperă, stabilitate, pace, bucurii și menținerea empatiei care vă caracterizează. Pe această cale, vă garantăm, că depunem și vom depune, toate eforturile pentru a îndeplini cu succes misiunea noastră de contribui la ridicarea nivelului de trai pentru fiecare cetățean și gospodărie în parte. 

La Mulți Ani brăileni! La Mulți Ani Brăila!

Cu respect,
Primarul com. Băcioi, Ilie Leahu