Press "Enter" to skip to content

S-au încheiat lucrările de reabilitare a Grădiniței nr. 171

S-au încheiat lucrările de reabilitare a Grădiniței nr. 171 din com. Băcioi, sectorul Hamzeu, care își va reîncepe activitatea începând cu 4 ianuarie 2021.

Instituția se redeschide după ce au fost efectuate mai multe lucrări de reparație capitală, care au inclus: schimbarea acoperișului (termoizolarea tavanului, lemn nou, planșeu, țiglă metalică), executarea canalelor de ventilare, lucrări pentru fațadă (tencuială, termoizolare cu vată minerală, tinc), rețele termice, apă, canalizare, înlocuirea verandei vechi cu construcția unei anexe (aceasta cuprinde vestiar, sală, cabinet de proceduri, cabinet izolator, spălătorie, tambur), mobilier nou și bucătării prin grupe, rețelele electrice schimbate și înlocuirea corpurilor noi de iluminat, pavaj pe tot perimetrul clădirii, prelungirea acoperișului în partea din față a instituției, acoperișul schimbat la blocul alimentar.

Gradinița se redeschide și în urma raportului de autoevaluare privind siguranța și sănătatea publică (inclusiv normelor sanitare și de protecție COViD-19) coordonat și aprobat de către ANSA și ANSP la data de 29.12.2020.

Costurile pentru proiect au fost acoperite din cadrul bugetului municipal 70% și 30 % din bugetul local.Primăria com. Băcioi va continua și în anul 2021 proiectele de îmbunătățire a mediilor de studii pentru instituțiile locale și mizează pe creșterea competitivității acestora la nivel național.