Press "Enter" to skip to content

Salubrizarea terenului degradat de-a lungul drumului de acces spre s. Frumușica

În aceste zile s-a lucrat la curățarea șanțurilor și acostamentelor drumului de acces spre s. Băcioi și s. Frumușica. Împreună cu funcționarii Primăriei com. Băcioi a fost organizat un eveniment de salubrizare în cadrul căruia au fost evacuate toate deșeurile aruncate la nimereală și intenționat pe marginea drumului. Totodată, a fost sădită o alee de copaci de tei pe drumul de acces spre s. Frumușica.

Avem astfel de situații în fiecare sat din comună, totodată primăria a trimis somații pentru îngrijirea proprietăților locuitorilor și agenților economici. Împreună, cetățenii și primăria putem aduce în ordine casa noastră comună, com. Băcioi.

Atenționăm repetat și respectuos toată comunitatea că depozitarea gunoiului în pădurile comunei, pe câmpurile din extravilan, pe marginea drumurilor, precum și la intrare în localitate din partea dreaptă(damba iazului), este interzisă. Acolo nu este gunoiște, sunt panouri de avertizare. Cei care aruncă gunoiul la nimereală se vor alege cu amenzi maximale, conform prevederilor Regulamentului local de curățenie și a Codului Contravențional(până la 9000 de lei).

Haideți împreună să contribuim la o comunitate mai curată!