Press "Enter" to skip to content

Salubrizarea terenului degradat de-a lungul drumului de acces spre s. Frumușica

În aceste zile s-a lucrat la curățarea șanțurilor și acostamentelor drumului de acces spre s. Băcioi și s. Frumușica. Împreună cu funcționarii Primăriei com. Băcioi a fost organizat un eveniment de salubrizare în cadrul căruia au fost evacuate toate deșeurile aruncate la nimereală și intenționat pe marginea drumului. Totodată, a fost sădită o alee de copaci de tei pe drumul de acces spre s. Frumușica.

Avem astfel de situații în fiecare sat din comună, totodată primăria a trimis somații pentru îngrijirea proprietăților locuitorilor și agenților economici. Împreună, cetățenii și primăria putem aduce în ordine casa noastră comună, com. Băcioi.

Atenționăm repetat și respectuos toată comunitatea că depozitarea gunoiului în pădurile comunei, pe câmpurile din extravilan, pe marginea drumurilor, precum și la intrare în localitate din partea dreaptă(damba iazului), este interzisă. Acolo nu este gunoiște, sunt panouri de avertizare. Cei care aruncă gunoiul la nimereală se vor alege cu amenzi maximale, conform prevederilor Regulamentului local de curățenie și a Codului Contravențional(până la 9000 de lei).

Haideți împreună să contribuim la o comunitate mai curată!

One Comment

  1. tudor tudor 11/04/2021

    Ar trebui tot satul de organizat sa iasa la sadit copaci,strans gunoaiele si amenajat infrastructura
    Sanctionati aspru toti cei ce fac dezordine in sat si imprejurimi (oriunde in genere) si postati pe site sa-i vada toata lumea ce ,,gospodari avem,,
    Bravo si multumiri tuturor ce au participat la acest eveniment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *