Press "Enter" to skip to content

Mesajul primarului, Ilie Leahu, cu ocazia începutului noului an școlar

Astăzi marcăm un nou început de an școlar, un an în care ne punem speranțele că va fi mai bun, în condițiile în care pandemia încă nu a cedat, iar noi ca autorități ne angajăm să asigurăm condiții optime pentru un învățământ de calitate.

Pandemia a scos în vileag deficiențele sistemului nostru educațional, care vizează atât infrastructură instituțiilor de învățământ cât și insuficiența unor tehnologii informaționale adecvate noului mod de predare la distanță.

Învățământul este una din cele mai importante preocupări pe care trebuie să le aibă societatea, tocmai din acest motiv împreună cu echipa Primăriei am pus accent pe investițiile în infrastructură educațională din com. Băcioi pentru crearea unui mediu de învățământ adecvat pentru copii noștri.

Dragi elevi și distinși profesori, vă felicit din numele Primăriei cu revenirea în clase, în frumoasa lumea a cunoștințelor, iar noi la rândul nostru vă asigurăm că vă vom fi alături pe tot parcursul anului de studii pentru asigurarea și menținerea bunelor condiții de desfășurarea procesului educațional.Mult succes tuturor în noul an școlar !