Press "Enter" to skip to content

Mesajul de felicitare al primarului com. Băcioi, Ilie Leahu, cu ocazia sărbătorii „Hramul Satului”

„Dragi prieteni, astăzi marcăm hramul com. Băcioi și sărbătorim „Soborul Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil”, patronii spirituali ai bisericii din localitate – o zi specială pentru noi toți, când ne solemnizăm locul în care ne-am născut și suntem gazde pentru rude și prieteni. De doi ani am onoarea să fiu în serviciul oamenilor din Băcioi, în calitate de primar.

În tot acest timp, împreună cu echipa primăriei am încercat să creăm condiții pentru ca cetățenii să prospere şi să schimbe lucrurile în bine la ei acasă – pentru că nu primăria schimbă localitatea, ci locuitorii ei.

Totodată, cred că și un rol important în direcția bună în care se mișcă Băcioi-ul astăzi îl are și Primăria, prin investițiile atrase, prin fondurile câștigate și prin toate lucrările care s-au desfășurat în localitate, în multe locuri fața comunei fiind cu mult îmbunătățită.

Am încredere că și în anii următori comunitatea noastră se va dezvolta, determinând mai multe șanse și oportunități pentru băcioieni.

Cu toate acestea, astăzi, nu putem ignora vremurile dificile pe care le trecem. Din păcate, efectele pandemiei ne obligă iarăși la o sărbătoare fără fastul din alți ani, adaptată situației epidemiologice cu care ne confruntăm, iar pentru ca viața să-și recapete cursul ei normal, trebuie să înțelegem că pandemia este cât se poate de reală și poate fi depășită doar printr-un comportament responsabil și consecvent, la nivel de societate.

În același timp, în spiritul sărbătorii eu și întreg colectivul primăriei vă dorim respect, înțelegere și unitate în sânul familiilor voastre, la fel ca și o viaţă prosperă, pace, bucurii și menținerea empatiei care vă caracterizează. Felicitări încă odată tuturor băcioienilor.

La mulți ani Băcioi.”

Primar al com. Băcioi,
Ilie Leahu