Press "Enter" to skip to content

Implicarea locuitorilor com. Băcioi în ajutorarea celor care fug din calea războiului

Primăria com. Băcioi aduce sincere mulțumiri tuturor locuitorilor pentru mobilizarea fără precedent și implicarea voluntară în ajutorarea și sprijinirea celor care fug din calea războiului și își caută un refugiu, majoritatea din ei fiind femei, copii și bătrâni.

Suntem recunoscători pentru contribuția oamenilor noștri care au adus produse și bunuri, care sunt primitori și cu inima mare îi găzduiesc pe acești oameni care și-au părăsit casele pentru a se salva.Pentru a avea o evidență a stării și numărului de persoane refugiate pe teritoriului comunității noastre, rugăm locuitorii să se prezinte cu informații la Primărie sau să ne apeleze la numerele de telefon de mai jos, la fel ca și cei care sunt dispuși sa ofere spațiu de cazare temporar pentru refugiați.

Tel: 069257842; 022383525;
𝐋𝐢𝐧𝐢𝐚 𝐯𝐞𝐫𝐝𝐞 𝟐𝟒/𝟐𝟒: 𝟎𝟖𝟎𝟎𝟎𝟏𝟓𝟐𝟕

Din donațiile făcute de locuitori, la moment, haine și încălțăminte sunt în surplus, totodată, sunt necesare mai multe produse alimentare și de igienăAstăzi, în com. Băcioi sunt găzduite circa 30 de persoane. Rugăm, totodată, pe toți cei care au mai primit persoane la gazdă sau au primit rude din Ucraina, de asemenea să ne anunțe la numerele indicate.