Press "Enter" to skip to content

În localitățile comunei Băcioi au fost montate mai multe indicatoare rutiere și placute stradale

În scopul fluidizării traficului și sporirii securității rutiere în localitățile comunei Băcioi au fost montate mai multe indicatoare și placute stradale.

Este vorba de un proiect al Primăriei com. Băcioi de armonizare a imaginii de ansamblu a comunității, dar și de sporirea a siguranței în trafic, în acest sens fiind instalați în beton circa 77 de stâlpi rutieri, cu 138 de indicatoare duble din tablă de oțel cu, semne rutiere, denumiri de străzi, denumiri de instituții publice, etc.

Toate indicatoarele instalate sunt din materiale rezistente la uzură și în conformitate cu standardele stipulate în actele de reglementare națională, iar plăcuțele stradale (din punct de vedere tehnic): au dimensiunea 750 mm x 182 mm x 30mm, carcasa din teava profilata 20 x 20 x 1.8 mm, vopsită cu grund pentru coroziune și electrostatic cu vopsea polimerica, cu panou fabricat din compozit de aluminiu 5 mm și stâlpi zincați pentru indicatoare cu diametru 60 mm, și grosimea metalului de 2mm.

În zilele următoare, indicatoare și plăcuțe stradale, de asemenea, vor fi montate și în satele Brăila și Străisteni, iar pe viitor, pentru o mai mare siguranță rutieră în localități, dar și pentru o mai bună ghidare a oaspeților și a serviciilor de urgență în a ajunge mai repede la destinație, Primăria preconizează completarea cu indicatoare și a altor adrese.