Press "Enter" to skip to content

Reparația capitală a sălii de festivități din cadrul Liceului Teoretic „Grigore Vieru” din com. Băcioi.

Au început lucrările de reparație capitală a sălii de festivități din cadrul Liceului Teoretic „Grigore Vieru” din com. Băcioi.

Conform prevederilor contractuale, constructorul, firma SRL „SC LUXGAZ”, desemnată în urma licitației publice, va efectua următoarele lucrări: Montare a tavanelor suspendate din panouri prefabricate „Armstrong”, inclusiv a sistemului grilă. Instalarea pardoselii din plăci de gresie ceramică, inclusiv stratul suport din mortar adeziv, suprafața de 201 m.p., tencuiala, grunduirea și vopsirea pereților – peste 350 m.p.; Lucrări de electricitate, de termoficare, de ventilare; Confecționarea scenei cu înălțimea de 80 cm; S-70 m.p.; Raschetarea parchetului de stejar/fag, suprafața de 102 m.p.; Instalarea balustradei din inox la scara principală în coridor, lucrări de reparație în camera de lângă scenă și achiziționarea de mobilier nou – 200 de scaune hilton material+textil.

Este o investiție necesară pentru comunitate, acest spațiu fiind utilizat nu doar în procesul educațional din cadrul liceului, cât și pentru organizarea diferitor evenimente publice la nivel de comunitate.

Valoarea lucrărilor este de 1112550,65 lei și este finanțată din fondurile bugetului local.

În același timp, la Liceul Teoretic „Grigore Vieru” sunt pe ultima fază lucrările de termoizolare exterioară a clădirilor și finisarea exterioară a pereților, începute în luna septembrie a anului trecut.