Press "Enter" to skip to content

(4 iunie) „Târgul Meșterilor Artizanali și a Producătorilor Locali” la Băcioi

Primăria com. Băcioi vă invită la „Târgul Meșterilor Artizanali și a Producătorilor Locali”, în data de 4 iunie, pe aleea pieței din centrul comunității, eveniment organizat în cadrul „Zilei satului Băcioi”.

În acest context, facem apel către toți locuitorii (în special către meșterii populari din toate domeniile: ceramiști, lemnari, țesători, pielari, meșteri ce împletesc fibre vegetale, confecționează salbe și instrumente muzicale etc.) pentru a participa la târgul expoziție a producătorilor autohtoni, care are drept scop promovarea meșteșugurilor tradiționale, a meșterilor populari și a patrimoniului local și care se desfășoară, în acest an, cu genericul „Descoperă măiestria și gustul made in Bacioi”.

Doritorii pentru a participa să se adreseze până la data de 31.05.2022, la numărul de telefon 079 393930, pentru a fi stabilit numărul exact de participanți și alte detalii organizaționale.

Cu această ocazie, de Ziua satului Băcioi, care va fi sărbătorită în acest an în prima zi de sâmbătă a lunii Iunie, în data de 04.06.2022, Primăria com. Băcioi invită pe toți, mai ales pe cei care iubesc obiectele confecționate manual și bucătăria tradițională, să vină în com. Băcioi, să viziteze Târgul Meșterilor Artizanali și a Producătorilor Locali și să cumpere ce vor găsi mai bun.