Press "Enter" to skip to content

Lucrările de reabilitare a infrastructurii educaționale la grădinița nr. 176, finalizate

În cadrul instituției de educație timpurie au fost construite două noi pavilioane pentru copii, iar altele cinci au fost reparate capital, cu vopsirea tavanelor și a elementelor metalice, dar și schimbarea acoperișului vechi din foi de ardezie cu plăci din tabla amprentata (tip țiglă). S-au efectuat lucrări de placare a pereților exteriori și reparație a pardoselilor, cu instalarea linoleumului sportiv (6mm) care corespunde standardelor europene pentru asemenea tip de suprafață și ridicarea cotei acesteia pentru excluderea riscului de inundații. A fost instalat sistemul de scurgere a apei pluviale. Au fost montate 7 nisipiere de joacă pentru copii, pentru cele 7 grupe din cadrul instituției. A fost schimbat linoleumul în 12 săli și 3 coridoare pe o suprafață totală de 590 m2.

La fel, au fost finalizate lucrările de amenajare a curții instituției cu pavaj, unde a fost montat aproximativ 430 m2 de pavaj, în completarea celor 900 m2 de pavaj instalat anul trecut.

Toate cheltuielile pentru proiect au fost suportate din sursele bugetului local.

De asemenea, instituția urmează a fi dotată și completată și cu alte elemente de joacă.

După cum am spus și anterior, echipa Primăriei com. Băcioi va pune accent pe menținerea și dezvoltarea bunelor condiții de desfășurare a procesului educațional în comunitate.