Press "Enter" to skip to content

Mesajul de felicitare al primarului, Ilie Leahu, cu ocazia „Hramului satului Băcioi – 2022”

Astăzi, 21 noiembrie, este o zi cu o semnificație deosebită pentru noi, când marcăm Hramul satului și deopotrivă îi sărbătorim „Soborul Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil”, patronii spirituali ai Bisericii din localitate. Este o zi tradițională pentru noi toți, mai cu seamă pentru cei care sărbătoresc Hramul casei și ziua numelui, când primim oaspeți și avem un bun prilej pentru a trece în revistă efortul fiecărei generații, la scrierea istoriei acestor meleaguri bune cu oameni frumoși.

În toți acești ani, în calitate de primar al comunei Băcioi, alături de echipa administrației publice locale și a consiliului local, am depus eforturi ca să extindem accesul la comodități și să implementăm cât mai multe lucruri bune și utile care să le aducă oamenilor oportunități pentru o viață mai prosperă la ei acasă.

Vom continua să muncim în continuare cu același efort la proiectele în derulare, dar și să lansăm altele noi, desigur cu implicarea dumneavoastră, a tuturor cetățenilor. Doar împreună vom reuși să să construim o localitate model, cu care să ne mândrim.

Cu ocazia acestei sărbători, vă doresc să deschidem un nou capitol în dezvoltarea localității noastre, cu familii frumoase și fericite! Să avem pace în suflet și în jur.

La mulți ani tuturor băcioienilor oriunde nu ați fi în lume – fie pe loc sau departe de hotarele țării noastre,

La mulți ani Băcioi!