Press "Enter" to skip to content

Inaugurarea Centrului de Tineret „Bacis”

Ieri, 27 decembrie, Centrul de Tineret „Bacis” s-a lansat oficial, în noua sală din Centrul de Cultură și Tineret Băcioi, din cadrul blocului J al IP Liceului Teoretic „Grigore Vieru”. Locația permite organizarea unor evenimente și activități care până acum nu puteau fi organizate în com. Băcioi, blocul J devenind unul multifuncțional cu două compartimente. Unul dedicat evenimentelor de cultură (etajul II, Centrul de Cultură) și unul dedicat evenimentelor de tineret (etaj I, Centrul de Tineret).

De astăzi, aici există toate facilitățile necesare (cu completări ulterioare) pentru desfășurarea diferitor activități cu caracter cultural, programelor de dezvoltare și educație integrată, dar și pentru stimularea creativității tinerilor în toate domeniile.

O parte din dotările noului centru au fost asigurate și de către Centrul de Informare și Resurse PRO BONO, care ne-a asigurat cu logistică, procurarea rechizitelor de birou, meselor, scaunelor și a tablelor flipchart, restul dotărilor necesare la această etapă fiind alocate din contul bugetului local al Primăriei com. Băcioi.

Evenimentul de aseară a fost combinat cu sărbătorirea Revelionului, tinerii organizând și jocuri de societate, karaoke pe muzică tematică, iar spre final aceștia au proiectat un film de Crăciun. De fapt, au fost mai multe activități distractive cu tinerii, unde aceștia au avut posibilitatea de a câștiga și careva mici premii simbolice. Toți au fost bravo și ne mândrim cu ei.

La fel, această investiție nu se putea realiza fără sprijinul locuitorilor. Tuturor celor care s-au implicat se cuvine să le spun mulțumesc.

Mulțumim aparte tinerilor noștri pentru implicare, inițiativă și buna organizare și vă doresc tuturor sărbători frumoase, alături de cei dragi.

Totodată, pentru a fi la curent cu toate evenimentele de viitor a Centrului de Tineret „Bacis” invit tinerii din localitate să urmărească pagina oficială a centrului ,,Bacis”, dar și alte platforme sociale pe care este prezent acesta.

https://www.facebook.com/baciscentru