Press "Enter" to skip to content

(FOTO) Evenimentul public organizat cu ocazia aniversării a 538 ani de la fondarea localității Băcioi

Suntem bucuroși să vă anunțăm că tradiționalul eveniment public organizat cu ocazia aniversării a 538 ani de la fondarea localității Băcioi s-a desfășurat cu succes.

Primăria comunei Băcioi dorește să transmită sincere mulțumiri tuturor celor care au participat și-au făcut acest eveniment memorabil.

Începând cu ora 09:00, iubitorii de sport s-au bucurat de diverse activități desfășurate într-o atmosferă prietenoasă și competitivă, unde participanții s-au implicat într-o serie de competiții, printre care volei, fotbal, trântă, kickboxing, șah, tenis de masă și activități sportive pentru copii.

Paralel, de la ora 12:00, atmosfera s-a transformat într-un concert excepțional care a avut loc pe scena Teatrului de vară din Parcul Public Băcioi. În prima parte a evenimentului, talentele din cadrul Centrului de Cultură și Tineret Băcioi, elevii de la Școala Primară nr. 101 și de la I.P. Liceul Teoretic „Grigore Vieru” au oferit un spectacol impresionant, în timp ce copiii s-au bucurat de jocurile organizate de Trupa „Planeta Clounella”, iar ansamblurile etno-folclorice locale, precum Băcițele și Codrenii, au încântat publicul cu dansuri și cântece tradiționale.

În a doua parte, pe scenă au urcat invitații speciali, precum, prezentatorul Alex Luca, interpreții, Adriana Ochișanu, Ian Raiburg, Anișoara Puică, Ansamblul „Ștefan Vodă”, Lupii lui Calancea, Surorile Osoianu și DJ Markus Lawyer, care au adus un plus de strălucire evenimentului, la fel ca focurile de artificii și momentul de înmânarea a diplomelor pentru familiile din Băcioi, care au aniversat 50 de ani de căsătorie neîntreruptă.

Mulțumim tuturor celor care au făcut posibilă desfășurarea acestui eveniment remarcabil. În special, Primăriei municipiului Chișinău pentru acoperirea cheltuielilor pentru prestația artiștilor Alex Calancea Band cu „Lupii” și Surorile Osoianu. Apreciem munca și implicarea municipalității și a tuturor celorlalți care au contribuit la organizarea evenimentului. Astfel de evenimente culturale și muzicale pot aduce oamenii împreună, promovează și sprijină dezvoltarea comunității.

Sperăm că acest eveniment a fost un succes și a adus bucurie și amintiri frumoase tuturor participanților și spectatorilor.