Press "Enter" to skip to content

Lucrările de construcție a sistemului de canalizare continuă conform graficului stabilit

La moment, au fost executate următoarele lucrări: Efectuare săpături mecanice și manuale pentru montarea în pământ a țevilor din PPHD, etanșate cu garnituri de cauciuc, pe o distanță de 5 775 m liniari; precum și executare de cămine de vizitare din elemente de beton prefabricat, pentru canalizare, circulare (inelare) cu diametrul 1 m, cu capace compozit pas liber – 239 cămine. Hidroizolarea suprafețelor din beton cu amestec (penetron -2) – 1693 m2.

În prezent, se desfășoară lucrări de construcție a rețelei de canalizare și a rețelei de apeduct pe str. Aeroportului (segment de drum dintre str. Păcii și str. Independenței). După finalizarea rețelelor principale, strada Aeroportului va intra într-o reparație capitală pe o distanță de aproximativ 1200 m liniari (strada integral), lucrările constând în asfaltarea cu două straturi (9 cm) și montarea de borduri.

Vă rugăm să evitați la maxim acest sector de drum în timpul lucrărilor.

Locuitorii care urmează să se racordeze la rețeaua publică de canalizare și au acces doar din str. Aeroportului, sunt rugați să se prezinte la contabilitatea Primăriei comunei Băcioi pentru a achita taxa de conectare (contribuția la proiect) și a depune declarația pentru racordare, făcând totodată cunoștință cu toate obligațiile impuse. Astfel, o să evităm întârzierile în reparația ulterioară a str. Aeroportului, precum și a străzilor pe care se execută lucrări de canalizare, pe o distanță de aproape 6 km.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat locuitorilor din zonele în lucru și vă rugăm să manifestați înțelegere și cooperare pe parcursul executării lucrărilor.

Primăria comunei Băcioi va furniza informații periodice cu privire la progresul lucrărilor pe străzile vizate și alte detalii relevante.

Apreciem contribuția și profesionalismul tuturor specialiștilor, responsabililor tehnici, proiectanților ,,Flux Proiect” SRL, antreprenorului general SC ,,Foremcons” SRL precum și echipei Primăriei, consilierilor din cadrul Consiliului comunal Băcioi și tuturor celor implicați în realizarea acestui proiect de importanță crucială pentru dezvoltarea comunității noastre.

Beneficiar al proiectului este Primăria comunei Băcioi, iar principala sursa de finanțare este buget local planificat.

Mulțumim pentru înțelegere și sprijin.