Press "Enter" to skip to content

Cinematograf sub cerul liber în Parcul Public Băcioi

Stimați tineri din comuna Băcioi,

Vă invităm cu mare entuziasm, pe 22 iulie (sâmbătă), la un eveniment special de proiecție de film în aer liber, în fața Teatrului de Vară din Parcul Public din centrul localității.

În premieră pentru comuna Băcioi, vom transforma parcul într-un cinematograf sub cerul liber, unde vom avea ocazia de a ne bucura de o ecranizare captivantă (filmul – Soul, 2020) alături de familie și prieteni.

Evenimentul este organizat de tinerii Centrul de Tineret „Bacis” cu suportul Primăriei com. Băcioi și a Centrului de Cultură și Tineret Băcioi, cu scopul de a aduce comunitatea noastră mai aproape de evenimentele culturale și de a vă oferi ocazia de a petrece o seară de weekend frumos, într-o atmosfera plăcută.

Participarea la proiecția de film este gratuită și deschisă tuturor vârstelor. Vă încurajăm să veniți în număr cât mai mare și să invitați și prietenii și vecinii.

Pentru mai multe informații despre eveniment puteți accesa rețelele de socializare: www.fb.com/baciscentru; www.instagram.com/baciscenter/ sau ne puteți contacta prin email la adresa bacis@bacioi.md sau la numărul de telefon +373 69922189.