Press "Enter" to skip to content

Lucrările de reabilitare capitală a str. Aeroportului din s. Băcioi au fost finalizate

Lucrările s-au extins pe o porțiune de 1 200 m liniari, cu supralărgirea străzii pe anumite porțiuni și cu instalarea împrejmuirilor metalice pentru siguranță și consolidarea pereților de sprijin cu blocuri de beton armat, în scopul protejării drumului și prevenirii surpării malurilor de pământ.

Etape de construcție: Strat de fundație sau reprofilare din piatră spartă, destinat drumurilor cu așternere mecanică, cu un volum estimat de aproximativ 1.170 metri cubi; Îmbrăcăminte de beton asfaltic cu agregat mare, executată la cald, cu o grosime de 5 cm; Îmbrăcăminte de beton asfaltic cu agregate mărunte, executată la cald, cu o grosime de 4 cm, pe o suprafață de 7.800 m2; Borduri prefabricate din beton, destinate trotuarelor, cu dimensiuni de 20×25 cm, așezate pe o fundație de beton, într-un număr de 1.800 de bucăți.

Realizarea investiției a fost posibilă datorită asigurării financiare din bugetul local al Primăriei com. Băcioi, planificat pentru anul 2023, în cadrul proiectului de construcție a sistemului de apeduct și canalizare.

Mulțumim echipelor implicate (beneficiari, proiectanți, constructori) pentru buna colaborare.