Press "Enter" to skip to content

În legătură cu volumului mare de precipitații sub formă de ninsori

În pofida volumului mare de precipitații sub formă de ninsori, astăzi în com. Băcioi se circulă în condiții de normale de iarnă.

De dimineață, s-a intervenit continuu pe majoritatea străzilor principale, pentru deszăpezire și împrăștierea materialului antiderapant. Din cauza ninsorii abundente, și la această oră, echipajele de intervenție continuă lucrările de deszăpezire atât pe străzile principale ca prioritate, ca ulterior treptat să se intervină și pe cele secundare.

Mâine, transportul public va avea următorul orar: ruta nr. 4 – 2 autobuze vor circula conform orarului pentru zilele de odihnă , iar ruta nr. 49 – 4 autobuze, va circula conform orarului pentru zilele de lucru, fără cursa 07:35 de la Hamzeu.

Totodată, Comisia pentru Situații Excepționale Chișinău a decis suspendarea activității instituțiilor de învățământ: Școala Primară nr. 101, Gimnaziul nr. 102 din Brăila și Liceul Teoretic „Grigore Vieru”, pentru următoarele două zile, până joi, 11 ianuarie, în timp ce grădinițele din comună vor funcționa în regim obișnuit.

În legătură cu condițiile meteorologice severe, Primăria comunei Băcioi îndeamnă locuitorii cât și agenții economici să își asume responsabilitatea curățării zăpezii în fața proprietăților și parcărilor.

Vă rugăm să urmăriți canalele oficiale de comunicare pentru actualizări și sfaturi suplimentare.