Press "Enter" to skip to content

Continuăm modernizarea infrastructurii educaționale din com. Băcioi

Recent au fost finalizate lucrările de renovare a rețelelor de încălzire la Liceul Teoretic „Grigore Vieru”. Acestea au presupus instalarea a 3 012 metri de rețea nouă (țeavă și fitinguri din polipropilenă și izolator), precum și montarea a 258 de radiatoare dotate cu capuri termostat condens și aeratoare automate. La fel, în cadrul acestui proiect a fost instalat distribuitor-colector cu separator hidraulic încorporat, tip Hydrofix.

De asemenea, în cadrul liceului au fost efectuate lucrări de reparație capitală a „sălii de dans”. Au fost realizate lucrări precum montarea tavanului suspendat tip Armstrong, cu corpuri de iluminat de tip panou LED, finisarea pereților, nivelarea pardoselilor și instalarea unui covor standardizat. În plus, s-a efectuat o renovare capitală a sistemului rețelelor de iluminare a sălii și au fost reparate capital cele 4 grupuri sanitare de la etajul I și II.

Cheltuielile pentru lucrări au fost acoperite din sursele bugetului Primăriei mun. Chișinău, având ca scop eficientizarea infrastructurii educaționale și asigurarea unui mediu prielnic pentru cei 570 de elevi și 71 de angajați ai liceului din comunitate.

Antreprenorul general al lucărilor: SC ,,Mavitex Cons” SRL.

Serviciile de supraveghere tehnică au fost asigurate de Alexandru Sufrai.

Echipa Primăriei com. Băcioi va pune accent și în continuare pe menținerea și dezvoltarea bunelor condiții de desfășurare a procesului educațional din localitate.