Press "Enter" to skip to content

Seminarul „Dreptul la sănătate și responsabilizarea socială” la Băcioi

Primăria comunei Băcioi dorește să mulțumească tuturor celor care au participat astăzi la seminarul cu tema „Dreptul la sănătate și responsabilizarea socială”. 

Evenimentul s-a desfășurat în incinta Primăriei și a avut un impact pozitiv asupra participanților care au avut oportunitatea să discute și să înțeleagă mai bine importanța dreptului la sănătate și responsabilitatea socială, pentru a promova în cadrul comunității noastre valorile unei societăți sănătoase și echilibrate.

Drepturile pacienților sunt pilonii de bază în respectarea drepturilor omului, demonstrând angajamentul pentru responsabilitatea individuală, sprijinită pe dreptul inalienabil la viață, integritate fizică și bunăstare în cadrul sistemului public de sănătate.

Pe această cale, aducem sincerele noastre mulțumiri doamnei doctor, Cociu Svetlana, pentru eforturile și implicarea prodigioasă în organizarea evenimentului. 

Mulțumim de asemenea partenerilor noștri: Ministerul Sănătății al Republicii Moldova Agenția Națională pentru Sănătate Publică, Swiss Cooperation in Moldova Swiss Tropical and Public Health Institute (Swiss TPH), pentru sprijinul în realizarea proiectului „ViataSan” și în promovarea sănătății publice în com. Băcioi.

Dorim să transmitem în special informația către persoanele cu vârsta de peste 45 de ani, care poate nu au acces la sursele de informare, dar au nevoie de sprijin și informații despre bolile cronice precum hipertensiunea arterială, diabetul zaharat, obezitatea, stresul, depresia, anxietatea și altele.

Așadar, dacă ați ratat acest seminar, vă încurajăm să fiți alături de noi la viitoarele evenimente organizate de Primăria comunei Băcioi, unde vom continua să abordăm subiecte de interes și relevanță pentru comunitate.