Press "Enter" to skip to content

Seminarul despre „Efectele nocive ale consumului de alcool și tutun”

Primăria comunei Băcioi dorește să mulțumească tuturor celor care au participat la seminarul despre „Efectele nocive ale consumului de alcool și tutun”. 

Evenimentul s-a desfășurat în incinta Liceului Teoretic „Grigore Vieru”, în cadrul proiectului „Viața Sănătoasă” și a avut un impact pozitiv asupra participanților, inclusiv a elevilor, care au avut oportunitatea să se informeze și să pună întrebări despre subiectele discutate.

Pe această cale, aducem sincerele noastre mulțumiri doamnei doctor Liliana Arnăut pentru eforturile și implicarea prodigioasă în organizarea evenimentului. De asemenea, mulțumim partenerilor noștri: Ministerul Sănătății al Republicii Moldova, Agenția Națională pentru Sănătate Publică, Swiss Cooperation in Moldova și Swiss Tropical and Public Health Institute (Swiss TPH) și proiectului VitaSan, pentru sprijinul acordat în realizarea acestui eveniment.

Așadar, dacă ați ratat acest seminar, vă încurajăm să fiți alături de noi la viitoarele evenimente organizate de Primăria comunei Băcioi, unde vom continua să abordăm subiecte de interes și relevanță pentru comunitate. Vă mulțumim tuturor pentru susținerea și participarea activă!