Press "Enter" to skip to content

Mulțumiri și recunoștință Centrului de Caritate pentru Refugiați de pe lângă Agenția ONU

Mesajul primarului Ilie Leahu:

”Din partea comunității Băcioi și în special a echipei Primăriei com. Băcioi, doresc să aduc sincere mulțumiri și recunoștință Centrului de Caritate pentru Refugiați de pe lângă Agenția ONU, pentru parteneriatul și sprijinul constant acordat de-a lungul anilor.

Colaborarea noastră a fost una eficientă, bazată pe încredere reciprocă și comunicare deschisă. Am avut ocazia să lucrăm cu o echipă dedicată, implicată activ în gestionarea crizei refugiaților și în oferirea de ajutor persoanelor aflate în dificultate și în situații de risc.

Astfel, ieri, 20 de familii din com. Băcioi au primit vouchere în valoare de o mie de lei fiecare, destinate achiziționării de produse alimentare și obiecte de igienă personală.

În mod special, doresc să aduc sincere mulțumiri directorului Centrului de Caritate, domnului Djavid Paknehad, pentru devotamentul și contribuția sa la sprijinirea comunității noastre și la oferirea de ajutor celor aflați în nevoie. Parteneriatul pe care îl avem este un exemplu de solidaritate și implicare civică, iar pentru aceasta suntem profund recunoscători.”