Press "Enter" to skip to content

Inaugurarea terenului multisport situat pe teritoriul Grădiniței de copii nr. 140 din comuna Băcioi

De Ziua Internaţională a Familiei, a fost inaugurat terenul multisport situat pe teritoriul Grădiniței de copii nr. 140 din comuna Băcioi.

Proiectul presupune, amenajarea terenului multisport (minifotbal) 20m*10m cu împrejmuiri din plasă de lemn și acoperire de gazon artificial și borduri. La fel, pe teritoriul instituției au fost instalate șapte nisipiere cu acoperiș pentru cele 7 grupe pentru copii.

Terenul multisport, la fel ca și cele 7 nisipiere, reprezintă un aport semnificativ la facilitățile educaționale și recreative pentru copii din com. Băcioi. Acesta va fi un loc unde cei mici se pot bucura de activități (sportive) în aer liber și pot dezvolta abilități precum coordonarea și spiritul de echipă, aspecte esențiale în creșterea și educarea lor.

Totodată, încurajăm copiii și educatorii să folosească noul teren multisport nu doar pentru a se distra, ci și pentru a învăța valori importante precum respectul și colaborarea. Aceste lecții sunt la fel de importante ca și cele pe care le învață în sălile de clasă.

Costurile pentru proiect au fost acoperite din sursele bugetului municipiului Chișinău. Pe această cale, aș dori să mulțumim autorităților municipale pentru sprijinul în finanțarea proiectelor investiționale din comunitate.

De asemenea, ținem să menționăm echipa primăriei, echipa tehnică și administrația grădiniței de copii nr. 140 în frunte cu doamna Vera Chiperi, care au lucrat cu toată dedicarea pentru a transforma acest proiect în realitate.

Împreună cu colegii din Consiliul Local și echipa executivă a Primăriei, ne angajăm ca și pe viitor să depunem toate eforturile pentru a aborda corect prioritățile comunității noastre. În special, vom fi constanți în dedicarea față de domeniul educației, considerându-l o prioritate esențială și o responsabilitate majoră.