Press "Enter" to skip to content

Lucrări de betonare și consolidare pe o porțiune din str. Grigore Ureche

Pe o porțiune din str. Grigore Ureche din com. Băcioi, după terminarea lucrărilor de construcție a rețelei de canalizare, segment de circa 200 de metri lungime, cel mai expus la degradare, devenit impracticabil după fiecare ploaie, într-un efort comun al autorităților publice locale (APL) și al locuitorilor, au fost executate lucrări de betonare și consolidare.

Primăria a pus la dispoziție serviciile cu mecanismele și materialele necesare – 142 m3 de beton C25/30, pe prundiș concasat de 16 mm, furnizat de SRL „Armo Beton”. Locatarii, prin contribuție proprie, au acoperit costurile forței de muncă și-au asigurat plasa metalică necesară pentru turnarea betonului.

Pe viitor, Administrația Publică Locală va continua să sprijine inițiativele locatarilor care vor să se implice activ în reabilitarea unor porțiuni de drum, așa cum se întâmplă și în alte localități. Locuitorii vor contribui cu plasele metalice și manopera necesară, iar Primăria va asigura utilajele și materialele de construcție. Această colaborare nu doar că îmbunătățește infrastructura locală, ci și întărește spiritul civic ce ne unește în efortul de a face comuna Băcioi un loc mai bun pentru toată lumea.

Cu această ocazie, aducem mulțumiri acelor locuitori de pe str. Grigore Ureche, care au contribuit la acest proiect și s-au implicat până la final. Doar prin eforturi comune putem reuși să aducem schimbările necesare pentru creșterea calității vieții în comunitate.