Press "Enter" to skip to content

Primarul com. Băcioi, împreună cu o delegație de funcționari și consilieri din comunitate, a avut onoarea de a răspunde invitației oficiale de participare la Zilele Orașului Aleșd, România

Primarul com. Băcioi, împreună cu o delegație de funcționari și consilieri din comunitate, a avut onoarea de a răspunde invitației oficiale de participare la Zilele Orașului Aleșd, România, a domnului primar Ioan Todoca, care a câștigat recent un nou mandat de primar.

Mesajul primarului, Ilie Leahu: ”A fost o ocazie deosebită în care ne-am alăturat comunității locale, alături de alte delegații din Polonia, Ungaria și Slovacia, și le-am transmis cele mai calde felicitări și urări de bine. În calitate de reprezentanți ai unei localități înfrățite, am consolidat legăturile de prietenie și colaborare dintre Băcioi și Aleșd. Această frăție dintre localitățile noastre reprezintă o punte solidă de cooperare, dezvoltare și schimb cultural.

Pe lângă aceasta, am avut plăcerea de a ne întâlni cu domnul Florin Birta, primarul orașului Oradea, și cu domnul Ilie Bolojan, președintele Consiliului Județean Bihor. Discuțiile purtate au fost axate pe întărirea colaborării dintre comunitățile noastre și pe explorarea unor noi oportunități de dezvoltare reciproc avantajoase.

Apreciem cu recunoștință primirea călduroasă și ospitalitatea deosebită oferite de către gazdele noastre din România și suntem mândri să continuăm această frumoasă colaborare.

Mulțumim încă o dată domnului primar Ioan Todoca și locuitorilor din Aleșd, dar și tuturor partenerilor noștri din România, pentru această invitație specială și pentru prietenia sinceră pe care ne-o oferă.”