Press "Enter" to skip to content

Sector din str. Decebal (de la intersecția cu str. Independenței până la str. Păcii) din com. Băcioi a fost reabilitată cu beton

În urma eforturilor comune ale locuitorilor și administrației publice locale, un nou sector din str. Decebal (de la intersecția cu str. Independenței până la str. Păcii) din com. Băcioi a fost reabilitată cu beton, pe o lungime de aproximativ 460 m și o lățime variabilă între 5 și 6 m.

Acest proiect a implicat achiziționarea de către primărie a aproximativ 365.5 m3 de beton proaspăt, tip C25/30 livrat de SRL ,,Armo Beton” și a serviciilor cu mecanisme (graider; compactor). Totodată, prin contribuția proprie a locatarilor au fost acoperite costurile forței de muncă și achiziționarea plasei metalice.

Înainte de demararea lucrărilor de betonare, pe acest segment de drum (aprox. 2700 m2), au fost finalizate lucrările de construcție a rețelei de canalizare și înlocuirea țevii de apeduct, asigurând astfel o durabilitate infrastructurii locale modernizate.

Această inițiativă exemplară demonstrează importanța solidarității și a implicării civice în realizarea unor obiective strategice pentru comunitate.

În acest sens, mulțumii locuitorilor și tuturor celor implicați pentru determinarea și contribuția activă în realizarea acestui proiect.