Press "Enter" to skip to content

Primarul Ilie Leahu a adus un omagiu dascălilor din com. Băcioi cu prilejul Zilei Mondiale a Educației

Cu prilejul Zilei Mondiale a Educației și a Profesorului, primarul Ilie Leahu a vizita toate instituțiile de învățământ din com. Băcioi, pentru a aduce un omagiu dascălilor și cadrelor didactice care, cu dedicare, modelează viitorul copiilor din comunitatea noastră.

Toate instituțiile de învățământ preșcolar și școlar reprezintă o verigă esențială în lanțul educației. Cu acest prilej, în fața profesorilor și a tuturor celor care își îndeplinesc cu pasiune misiunea nobilă, au fost împărtășite următoarele gânduri:

„Dragi profesori, stimați colegi, astăzi, întreaga comunitate își îndreaptă atenția către voi, cei care formați generațiile de mâine prin efort și devotament. Misiunea voastră nu se limitează doar la transmiterea cunoștințelor, ci și la formarea viitorilor cetățeni ai acestei țări. Vă mulțumesc pentru dăruirea, sacrificiul și perseverența de care dați dovadă în fiecare zi!”, a menaționat primarul com. Băcioi, Ilie Leahu.

Totodată, dezvoltarea proiectelor din domeniul educației rămâne o prioritate pentru echipa Primăriei com. Băcioi care pune accent pe crearea condițiilor adecvate pentru tineri și profesori cu facilități moderne și dotări corespunzătoare a instituțiilor abilitate.

La mulți ani stimați profesori și lucrători din domeniul învăţământului!