Press "Enter" to skip to content

Lucrări ample de modernizare la Liceul Teoretic „Grigore Vieru”

La IP Liceul Teoretic „Grigore Vieru” din com. Băcioi au loc lucrări ample de modernizare, care vor aduce îmbunătățiri semnificative infrastructurii școlare.

Printre lucrările incluse în proiect se numără reparația sălii de cantină (sala de mese), reparația holului de la antreu, modernizarea sălii sportive, care include reparația pardoselii din lemn, reparația cabinetului de fizică de la etajul III, precum și crearea unui spațiu destinat laboratorului.

Valoarea contractului, încheiat în urma desfășurării procedurii de licitație deschisă, este de 1.988.855,03 lei, sumă asigurată integral din sursele bugetului municipiului Chișinău.

Antreprenorul acestui proiect este SRL „Fabianca”, iar pentru supravegherea tehnică este responsabil Eugeniu Cotorobai.

În prezent, lucrările sunt în plină desfășurare și vizează crearea unui mediu educațional modern și funcțional pentru cei 589 de elevi care frecventează liceul, de la clasa a V-a până la a XII-a. Lucrările au început pe 18.09.2024 și se preconizează a fi finalizate în termen de 3 luni.

Echipa Primăriei com. Băcioi, se dedică în mod special asigurării și îmbunătățirii condițiilor adecvate pentru desfășurarea proceselor educaționale din comunitate. Aceste proiecte sunt necesare, deoarece modificările efectuate vor influența în mod semnificativ dezvoltarea activităților de studii și sportive pentru întreaga comunitate.